Tagliatelle Met jonge bladspinazie, verse worst en zongedroogde tomaatjes

Nodig voor 4 personen:

500 g tagliatelle
200 g tomaten, zongedroogde, in stukjes
3 bakjes jonge bladspinazie
2 verse braadworsten
1 ui (fijngehakt)
olijfolie
1 teentje knoflook (fijngehakt)
peper
zout
 

Download recept in.pdf

Een lekker en simpel recept, beetje Italiaanse en een beetje Hollands!

Pel de knoflook en de ui en hak ze fijn.
Bak in een aparte pan de braadworst, eventueel kun je de worst even van te voren wellen in heet water, dan is de worst met bakken sneller gaar!
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Fruit de knoflook en de ui aan in wat olijfolie en doe er de spinazie bij. Laat slinken. Doe er dan de zongedroogde tomaatjes bij en bak nog even mee.
Doe de uitgelekte pasta bij de groenten in de pan en haal van het vuur.
Snij de verse worst in stukjes en voeg toe aan de pasta.
Breng op smaak met peper en zout.