Spaghetti met groene boontjes

Benodigdheden voor 2 personen:

200 g spaghetti
2 el olijfolie
100 g sugarsnaps
100 g doperwten
100 g peultjes
2 tenen knoflook, in plakjes
sap en geraspte schil van 1/2 citroen
100 g feta, verkruimeld
2 el gehakte munt

Download recept in.pdf

Deze spaghetti ziet er niet alleen heerlijk uit, maar smaakt ook nog eens geweldig! Binnen 10 minuten heb jij deze pasta met peultjes, erwten en sugarsnaps op tafel staan.

1. Kook de spaghetti al dente.
2. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de sugarsnaps, erwten en peultjes circa 3 minuten, onder af en toe roeren.
3. Bak dan de knoflook 1 minuut mee. Neem de pan van het vuur, knijp de citroen erover uit, roer goed en voeg de feta, munt en geraspte citroenschil toe.
4. Laat de spaghetti uitlekken en roer de pasta daarna door het peulgroentemengsel. Maal er wat zwarte peper over. recept: jamie magazine.

Wijntip, Vergel Blanco Is een springlevende, Spaanse creatie uit airén & sauvignon-blanc druiven. Sappig, droog en uitzonderlijk zuiver. Een vondst van de bovenste plank. Super prijs-prestatie. Elsevier rekent deze wijn tot de beste van Nederland!, wij ook.