Salade Van jonge sla, wild wonders komkommer en pijnboompitjes

Nodig voor 4 personen:

1 of 2 zakjes klispoel jonge sla
1 bakje cherrytomaten, gehalveerd
4 eetlepels pijnboompitten
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepel frisse balsamico azijn, of appelazijn
zout en versgemalen zwarte peper
4 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
1 hele komkommer in plakjes gesneden

Download recept in.pdf
 

Een frisse salade, makkelijk te bereiden en heerlijk in
combinatie met een vers visje en bijvoorbeeld gebakken
aardappeltjes met een flinke klodder mayonaise.

Bereiding:
Meng in een grote kom de jonge sla, cherrytomaatjes,
pijnboompitten, olie, azijn en Parmezaanse kaas. Verdeel de
salade over de borden en maak af met plakjes komkommer
en doe dan naar smaak wat heerlijk grof (fleur de Sell) en
verse peper uit de molen, over de salade heen!

Drink hierbij een lekkere fris zachte rosé van Emotion uit de Languedoc!