Roergebakken Paksoy

Nodig voor 4 personen:

750 g paksoi
2 tenen knoflook
2 cm verse gemberwortel
1 el olijfolie
100 ml groentebouillon (van tablet)
1 tl maizena
1 el kraanwater
1/2 el sesamolie

Download recept in.pdf

Paksy is een heerlijke frisse en licht zoete groente, makkelijk en lekker in roerbakgerechten!

Bereiding:

Was de paksoi en snijd de bladeren en stelen in plakjes van 2 cm. Houd het
groen en de stelen apart. Pers de knoflook, schil de gember en snijd fijn.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook, gember en paksoistelen 5
min. Roerbak het paksoigroen 3 min. mee. Voeg de bouillon toe en breng aan
de kook.
Roer de maizena los en schep met het water door de paksoi. Roer tot het
vocht licht is gebonden.
Druppel de sesamolie erover.

Eet smakelijk!