Lams kebab

Nodig voor 4 personen:

400gram lamsgehakt
1 kleine bos verse tijm
rasp van 1 citroen
zeezout & peper
Eventueel voor extra pit: 1 theelepel gemalen koriander, 1/2 theelepel gemalen chilipeper & 1 eetlepel gemalen komijn

4 tortilla’s
sla naar keus
citroensap
4 volle eetlepels yoghurt

Download recept in.pdf
 

Heerlijk recept voor een heerlijke lams Kebab.

Meng alle ingrediënten voor de kebab goed met elkaar. Maak hiervan kleine gehaktballen
of kebab op natte sate stokken.
Gril deze vervolgens in een gril pan voor ongeveer 8-10minuten.
Indien geen grillpan kunnen ze natuurlijk ook in een koekenpan gebakken worden.
Verwarm de tortilla’s in een pan.
Serveer door de tortilla’s te versieren met sla en evt. olijfolie en citroensap naar smaak,
leg hier de kebab op en maak af met yoghurt.

Drink hierbij een kruidige rode wijn, bijvoorbeeld onze rode organic Malbec uit Argentinië.