Kiwi gazpacho met dille en gerookte zalm

Nodig voor 4 personen:

2 Zespri Green kiwi's, geschild en in stukjes gesneden
1 komkommer geschild en in stukjes gesneden
1/4 rode ui, gepeld en in stukjes gesneden
1/2 Spaanse chili, ontpit en in stukjes gesneden
2eetls olijfolie
2eetls witte wijnazijn
2eetls gehakte dille
Zwarte peper
Zout

Garnituur:
150g gerookte zalm

Download recept in.pdf
 

Een super lekker en makkelijk voorgerechtje voor een lekkere zomerse dag!

Bereiding
Mix alle ingrediënten voor de gazpacho - behalve de dille - in een blender of met een
staafmixer fijn tot een gladde soep. Breng op smaak met peper en zout. Meng de verse
dille er door. Snijd de zalm in hap grote stukjes. Steek de zalm op stokjes. Giet de
gazpacho in kleine glaasjes. Versier met dille en plaats het stokje er bij.