Gehaktballen Met Italiaanse twist

Nodig voor 6 personen:


500 gram half om half gehakt
1 tl Italiaanse kruiden
1 tl paprika poeder
1 teen knoflook
8 zongedroogde tomaten
1 ei
3 el paneermeel
boter om te bakken
peper en zout naar smaak

Download recept in.pdf

Lekker bij een winterse stamppot: zelfgemaakte gehaktballen met
zongedroogde tomaten

Bereiden:

Doe het gehakt in een kom. Snijd de gedroogde tomaatjes en knoflook in
kleine stukjes en voeg toe aan het gehakt. Breng op smaak met peper, zout,
italiaanse kruiden en paprikapoeder. Voeg het ei en paneermeel toe en meng
tot een stevige massa. Voeg eventueel nog een beetje extra paneermeel toe.
Draai mooie ballen van het gehakt.
Verhit de boter in een (braad)pan en bak de gehaktballen in ca 20 min gaar
en rondom bruin.

Drink hier onze heerlijke vol en ronde rode Cabernet Sauvignon bij van Pure.