Couscous met chipolata worstjes

Nodig voor 4 personen:

2 bakjes chipolataworstjes
2 koppen couscous
1 eetlepel ras el hanoud
half pakje feta
bakje wild wonders
komkommer
rode ui
handje muntblaadjes
Organic olijfolie Cornicabra

Download recept in.pdf

Bereidingswijze:
Doe de couscous in een schaal en giet daar 1 kop kokend water op. Laat 10 minuten staan. Je kan de
Couscous ook op de traditionele manier maken, dan wordt de coucous losser en is een stuk
smaakvoller, check internet voor de juiste bereidingswijze!
Bak of grill ondertussen de worstjes in 10 minuten op matig vuur gaar.
Snipper de ui en snij de tomaten in kwartjes.
Halveer de komkommer en haal de zaadlijsten eruit. Snij in kleine reepjes.
Als de couscous klaar is dan roer je daar de ras el hanoud door.
Roer het goed los met een vork.
Verkruimel de feta over de couscous en meng het met de tomaten, komkommer en rode ui. Sprenkel er
een beetje olijfolie overheen en meng als laatste de munt blaadjes erdoor. Snij de worstjes in stukjes en
meng door de salade.

Tip: drink hierbij de heerlijke rosé van Domaine Pinchinat