Bloedsinaasappel cocktail

Nodig voor 2 personen:

Gekoelde mousserende wijn naar keuze.
Bijv. Prosecco, Champagne, Cava, brut etc.

2 eetlepels Campari
4-5 bloedsinaasappelen

Download recept in.pdf
 

Prachtig van kleur, gemakkelijk en snel om te maken, en heel erg lekker natuurlijk.

Voorbereiding:
Zet de mousserende wijn ruim van tevoren in de koelkast.

Pers de sinaasappels uit tot je voldoende, ± 80 ml sap hebt.
Houdt 1 sinaasappel achter! Snij in mooie dunne plakken.
Ontkurk de bubbels.

Bereidingswijze
Schenk ± 3 eetlepels sinaasappelsap in elk glas.
Voeg 1 eetlepel campari toe.
Vul bij met de mousserende wijn.
Versier de rand v/h glas met een hele of een halve sinaasappelschijf.