Verse pesto`s en tapenades van Leqrs

Verse pesto`s en tapenades van Leqrs

Nieuw bij Organic! Verse pesto`s en tapenades van Leqrs.

leqrs = zonder rommel
Bij leqrs doen wij niet aan toevoegingen. In ons dagelijks eten zitten al genoeg smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ze zijn echt niet allemaal slecht. Maar misschien stop jij er liever niet te veel van in je lijf.

leqrs = zelfgemaakt
Tijd om fatsoenlijk te koken is er vaak al niet. Laat staan om zelf je pesto of tapenade te maken. Laat ons dat deel voor je uit handen nemen. Simpel een luxe smaaktoevoeging bij je gerechten. Want niet alles wat in een potje zit hoeft nep te zijn.

leqrs = authentieke smaak
Pure producten geven een pure smaak. Daar zijn wij dus continu naar op zoek. Zodat we zeker weten dat alles echt is. En zodat we altijd de originele smaak behouden. Want weten we eigenlijk nog wel hoe echte pesto of tapenade smaakt?

leqrs = biologisch + koelvers
Leqrs blijft vers doordat het in de koeling staat. Conserveringsmiddelen en smaakstoffen zijn dus ook niet nodig. Bovendien is alles echt biologisch. Dus geen zelfbedacht keurmerkje, maar het officiële Europese SKAL-keurmerk.

leqrs = zonder poespas
Ok, ons potje had misschien iets spannender gekund, met allerlei toeters en bellen. En met teksten als ‘de allerlekkerste’ en ‘superrrr-smakelijk’. Maar ja, wordt het daar ook beter van? Wij geven je gewoon het product, zonder poespas. Dan kun je zelf oordelen wat je ervan vindt.