ONZE EXTRA SERVICE I.V.M. HET CORONA VIRUS! (BEZORGEN OF KLAARZETTEN)

ONZE EXTRA SERVICE I.V.M. HET CORONA VIRUS! (BEZORGEN OF KLAARZETTEN)

GOED OM TE WETEN!

Onze maatregelen m.b.t. #COVID_19⁠ In verband met COVID-19 treffen wij extra maatregelen.

Onze maatregelen:⁠

Wij volgende de richtlijnen van het RIVM en ondernemen dagelijks het volgende:⁠

- wij houden gepaste afstand van elkaar⁠
- wij wassen vaak onze handen⁠
- winkelkarretjes, mandjes, deurkrukken en onze pinautomaten worden gedurende de dag meerdere malen schoongemaakt⁠
- wij vragen u (contactloos) te pinnen⁠
- wij serveren geen koffie of thee aan onze koffietafel⁠ (Organic Bergen)⁠

BOODSCHAPPEN BEZORGEN OF KLAARZETTEN ORGANIC BERGEN:

Mocht u door omstandigheden uw huis niet meer uit kunnen of willen, dan bezorgen wij uw boodschappen vanaf € 50,- (exclusief €5,00 bezorgkosten) aan huis in BERGEN
Indien u uw bestelling voor 12.00 uur 's middags plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag (na betaling via een betaalverzoek) bij u bezorgd.

Zet uw boodschappen op de mail naar: eric@organicfoodforyou.nl Vermeld hierbij de artikelomschrijving, het merk en het gewenste aantal
Besteld u voor 12:00 dan ontvangt u de boodschappen dezelfde dag (bestellingen na 12:00 worden de volgende dag behandeld)
Vermeld hierbij duidelijk de gewenste dag, uw adres en mobiele telefoonnummer.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw boodschappen voor u klaar te zetten in BERGEN, zodat u snel onze winkel in en uit kunt. Stuur ons hiervoor een mail met uw boodschappenlijst en wanneer u het op wilt halen. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact met ons op 072-5894083

 
BOODSCHAPPEN BEZORGEN ORGANIC AMSTERDAM:

1) Zet uw boodschappen op de mail naar: schuyt@organicfoodforyou.nl
Vermeld hierbij de artikelomschrijving, het merk en het gewenste aantal Doet u dit voor 11:00 dan ontvangt u de boodschappen tussen 14-16 Besteld u voor 15:00 dan ontvangt u de boodschappen tussen 18-20 (bestellingen na 15:00 worden de volgende dag behandeld) Vermeld hierbij duidelijk het gewenste tijdslot, uw adres en mobiele telefoonnummer.

2) Na ontvangst van de boodschappenlijst zetten wij de spullen voor u klaar en zorgen voor waar mogelijk een alternatief.

3) U ontvangt van ons via uw mobiele nummer een Tikkie. Deze dient u binnen 24 uur te voldoen. De bezorgkosten komen boven op de bon en bedragen €6,99.

4) De bezorgservice van Peddler leveren de boodschappen op uw adres af.

BOODSCHAPPEN BEZORGEN ORGANIC LAREN:

1) Zet uw boodschappen op de mail naar: laren@organicfoodforyou.nl Vermeld hierbij de artikelomschrijving, het merk en het gewenste aantal Besteld u voor 14:00 dan ontvangt u de boodschappen tussen 15-18 (bestellingen na 14:00 worden de volgende dag behandeld) Vermeld hierbij duidelijk de gewenste dag, uw adres en mobiele telefoonnummer.

2) Na ontvangst van de boodschappenlijst zetten wij de spullen voor u klaar en zorgen voor waar mogelijk een alternatief.

3) U ontvangt van ons via uw mobiele nummer een Tikkie. Deze dient u binnen 24 uur te voldoen. De bezorgkosten komen boven op de bon en bedragen €5,00.

4) Wij leveren de boodschappen op uw adres af.

 

Team Organic wenst iedereen sterkte de komende tijd!⁠

© Copyright 2020 Organic food for You