NIEUW MENU Fit Foods culinaire maaltijden!

NIEUW MENU Fit Foods culinaire maaltijden!

NIEUW MENU, de lekkerste maaltijden en salades van Fit Foods!

Karim en Timothy, de initiatiefnemers van, en drijvende krachten achter Fit Foods. Deze twee jeugdvrienden stonden al jaren samen in de sportschool toen ze er voor kozen bewuster om te gaan met voeding. Het ideaal werd een beweging met als doel om gezond en lekker eten voor iedereen toegankelijk te maken. Deze heren zullen ook jou het plezier van gezond leven leren proeven.

Gezond leven en verantwoord omgaan met je lichaam staat voor afzien, saaie producten en smakeloze gerechten. Want lekker eten kan niet gezond, toch? Onzin, vinden wij bij Fit Foods. Toen we jaren geleden zelf met dit dilemma werden geconfronteerd, zijn we naar een oplossing op zoek gegaan. Deze zoektocht werd een passie en de keuken onze speeltuin. Langzaam maar zeker ontstonden er gerechten die het beste van beide werelden samen brachten, de perfecte balans tussen gezond en lekker. Deze passie moest met de rest van Nederland gedeeld worden, dat werd al snel duidelijk. Hoe je zoiets aanpakt? Je neemt een bevlogen voedingsdeskundige, een gerenommeerd sterrenchef en wat verse ingrediënten. Het resultaat: de allerlekkerste én meest gezonde maaltijden. Fit Foods was een feit.

De Fit Foods Ready lijn bestaat uit een uitgebreid assortiment aan maaltijden die, door door de verscheidenheid aan voedingsstoffen en de vele smaakvariaties, iedereen wat te bieden heeft. Deze maaltijden zijn compleet en klaar om direct genuttigd te worden, waar je je dan ook mag bevinden. Toch liever warm? Dat kan ook! Veel van de Ready maaltijden zijn op te warmen via de oven.