Frank's gerookte kerst kalkoen bij Organic!

Frank's gerookte kerst kalkoen bij Organic!

Voor een fantastisch kerstdiner hoef je bijna niets te doen!

Geen stress alleen maar succes Op veler verzoek vult en rookt Frank's Smokehouse ook dit jaar weer z'n verrukkelijke én verantwoorde kerstkalkoen. Supermals, subtiel van rook, fantastisch van smaak en met een overheerlijke vulling. En perfect gaar, dus je hoeft 'm alleen maar op te warmen. Intussen heb je dan alle tijd voor je bijgerechten en je gasten. En het mooiste is: je kunt 'm bij Organic bestellen.

Heerlijk gevuld perfect gerookt

De kalkoenen zijn 100% glutenvrij - dus ook de aromatische vulling van onder andere appeltjes, cranberries, flageolet-bonen, ganzenvet, bleekselderij, tijm, salie en rozemarijn. Door het langzame, ambachtelijke rookproces komen alle smaken prachtig bij elkaar en blijft de kalkoen heerlijk sappig.

Een prachtig kalkoenleven

De kalkoenen komen van een kleine farm in St Gerais en Belin in de Vendée. Ze hebben daar een prachtig leven, met alle ruimte om te scharrelen. Frank werkt nauw samen met de boer om ze onder de beste omstandigheden en zo duurzaam mogelijk te laten opgroeien. Zonder antibiotica, groeibevorderaars of andere onzuiverheden. De kalkoenen voldoen ruimschoots aan de eisen voor Label Rouge-certificering.

Bestel op tijd, want op=op! Bestel bij ons in de winkel, je kunt je bestelling in onze winkel ophalen of thuis laten bezorgen.

Kalkoen 3 KG voor 4-8 personen €99,50
Kalkoen 5 KG voor 9-14 personen €149,50
Verse cranberrycompote 250 gram €6,-
Extra vulling 600 gram €9,50 Salie-jus 280 ml €8,-