Frambozen van RaspberryMaxx

Frambozen van RaspberryMaxx

Organic en RaspberryMaxx uit Meijel werken voor het derde jaar samen.
Ook dit jaar komen de heerlijke Frambozen direct van de boer naar de winkelvloer :-)
Dit resulteert in de beste kwaliteit en smaak van de frambozen en Organic werkt met een vaste lage prijs van 2,69 per bakje!

Frambozen met een verhaal
Het was 2004 toen Carlo Peters en Henny van Bergeijk de aftrap gaven aan de frambozenfarm Raspberry Maxx.
Wat begon met een kwekerij die op de gangbare manier frambozen kweekte, veranderde al snel in een volledig biologisch gecertificeerd bedrijf met bijzonder lekkere frambozen. Maar daar bleef het niet bij.
Raspberry Maxx staat al een decennium lang voor dromen waarmaken. Dromen van een wereld waarin mensen de natuur als inspiratiebron opzoeken en als middel om samen mooie dingen tot stand te brengen.
Raspberry Maxx is het niveau van de kwekerij in Nederland al lang ontgroeid. Inmiddels kent het merk meer dan 3000 trouwe fans. De events van Raspberry Maxx trekken jaarlijks een tal van bezoekers. Omdat de vraag naar de bijzonder lekkere frambozen van Raspberry Maxx gestaag groeide, werd in 2007 besloten direct aan consumenten te gaan verkopen via markten en winkel aan huis. Dat betekent een kortere keten met nog versere frambozen. Een uitbreiding van het assortiment met allerlei frambozenproducten, markten, open dagen, frambozen wedstrijden en een van de eerste crowdfundingcampagnes van Nederland volgden.

www.raspberry-maxx.nl/over/