AGENDA Proeverijen en activiteiten bij Organic

AGENDA Proeverijen en activiteiten bij Organic

Proeverijen en activiteiten bij Organic!

In onze winkels doen wij veel aan proeverijen, elke week en zeker in het weekend laten wij je graag kennis maken met onze nieuwe en bestaande producten.
met regelmaat komen onze producenten of importeurs hun producten bij ons op de winkelvloer promoten.

Bij speciale proeverijen zullen wij op deze pagina voortaan vermelden wat we in welke winkel te doen hebben.

Organic Bergen:

Onze winkel in het landelijke Bergen heeft een prachtige tuin en is voorzien van een buitenkeuken van WWOO met houtskool bbq's van Big Green Egg en een echte Afrikaanse wwoo braai van Braaimaster
Elke week wordt er op zaterdag iets heerlijks gemaakt, van pizza's, hamburgers, Brandt&Levi Hot Dogs tot een frisse salade, elke week iets anders, en natuurlijk ook vegetarisch te krijgen.

ZATERDAG 23 NOVEMBER!

Waanzinnig lekkere overzichtsproeverij van Frank's Smokehouse en Beaujolais 2019 proeverij door Hugo.

Zaterdag 23 november komt Joe, chef van de rokerij, alle producten laten proeven. Maak kennis met nieuwe producten of laat je inspireren voor de feestdagen, naast het reguliere assortiment laat Joe ook hun geweldige kalkoen proeven.

Tussen 13 en 17 uur staan wij voor jullie klaar en laten wij tevens onze nieuwe oogst de Beaujolais Nouveau van Claire Chasselay. Onze wijnproeverij wordt verzorgd door ons Hugo (steun en toeverlaat uit vervolgen tijden, komt ons een dagje verblijden)