AGENDA Proeverijen en activiteiten bij Organic

AGENDA Proeverijen en activiteiten bij Organic

Proeverijen en activiteiten bij Organic!

In onze winkels doen wij veel aan proeverijen, elke week en zeker in het weekend laten wij je graag kennis maken met onze nieuwe en bestaande producten.
met regelmaat komen onze producenten of importeurs hun producten bij ons op de winkelvloer promoten.

Bij speciale proeverijen zullen wij op deze pagina voortaan vermelden wat we in welke winkel te doen hebben.


Organic Laren

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus staat Organic Laren op het Larense foodtruck festival op de Brink in Laren, met heerlijke hamburgers en kipsate van de big green egg.
Partner WWOO van de mooiste buitenkeukens voorziet ons weer van een keuken. We starten zaterdag om 15:00u en zondag om 14:00u.
Zaterdag zal er live muziek zijn van Xander de Buisonjé (zaterdagmiddag) en zaterdagavond Lee Towers.

Organic Bergen

Onze winkel in het landelijke Bergen heeft een prachtige tuin en is voorzien van een buitenkeuken van WWOO met houtskool bbq's van Big Green Egg en een echte Afrikaanse wwoo braai van Braaimaster
Elke week wordt er op zaterdag iets heerlijks gemaakt, van pizza's, hamburgers, Brandt&Levi Hot Dogs tot een frisse salade, elke week iets anders, en natuurlijk ook vegetarisch te krijgen.

ZATERDAG 24 AUGUSTUS
Komt gastchef Justin bij ons koken!

Justin maakt een Vietnamees broodje Banh Mi op een sandwich punt van Vlaamsch Broodhuys met stoofvlees, zure groenten en heerlijke saus, ook vega!

TUSSEN 13-17 UUR (OP=OP) VRIJE INLOOP €9,95 PER STUK.

ZATERDAG 31 AUGUSTUS
CRAB THE OYSTER VAN 19-22 UUR

SCHRIJF JE NU IN, STUUR EEN MAIL AAN ERIC@ORGANICFOODFORYOU.NL OF GEEF JE OP IN DE WINKEL IN BERGEN.

Noordzeekrab en oesteravond bij Organic in onze sfeervolle buitenkeuken en tuin. Geniet en relax met een kleine groep (max 25 man) aan lange tafels van verse krab en oesters! We schenken daarbij onze heerlijke fruit de mer wijn Picpoul de Pinet! De krab mag je zelf open maken, wij zorgen voor gereedschap, heerlijke sauzen, brood en de wijn natuurlijk ;-)

Kosten: PP €35,- inclusief 1 hele krab, 6 oesters, frisse salade, sauzen en brood.
Dranken gaan apart. Schrijf je snel in, ivm beperkt aantal plaatsen.

VOOR IN DE AGENDA, ZATERDAG 5 OKTOBER ORGANISEREN WIJ EEN ITALIAANSE AVOND, MET EEN HELE SPECIALE CHEF KOK UIT AMSTERDAM, HET BELOOFD EEN HEERLIJKE CULINAIRE AVOND TE WORDEN, MEER INFORMATIE VOLGT SNEL!!